Fondată în 2015, compania este condusă de Bianca Făgădar – Cake Designer și Pastry Chef. Alături de echipa sa talentată de cofetari și artiști în pastă de zahăr, Bianca are o pasiune declarată pentru crearea de opere de artă comestibile pentru evenimente speciale, inclusiv nunți, botezuri, zile de aniversare sau evenimente corporate.

Începutul de an 2017 a adus după sine deschiderea cofetăriei BB Cakes Boutique, în Dumbrăvița, Timișoara. Pentru prima dată Bianca a putut oferi rețetele sale publicului larg, nu până demult disponibile doar la comandă.

Cofetăria are la servire cupcakes proaspăt coapte, macarons, torturi și prăjituri, precum și o selecție elegantă de ceaiuri și cafele – inspirate de aromele regăsite în bucătăria ei.

Boutique-ul este deasemenea punctul de rendez-vous pentru discutii legate de evenimentul tau, organizat de BB Cakes Deserts & Events – disponibil clienților doar prin programare făcută în prealabil.

Povestea BB Cakes a început in 2013, când o excursie de 2 săptămâni în Spania, s-a transformat într-o ședere prelungită – căutându-mă defapt pe mine.

Am început cu un blog culinar, descoperindu-mă interesată de chimia alimentelor. Am urmat imediat școala de cofetari. Și chiar dacă atunci nu aveam vreo experiență în domeniu, nu înțelegeam bine nici spaniola – am fost determinată să învăț.

Îmi îndopam constant vecinii cu diverse rețete proprii cu care experimentam, ei fiind totodată și criticii mei.

După absolvirea cursurilor de Cake Designer, am rămas sub ucenicia unuia dintre cei mai buni Pastry Chef din Spania. Au urmat apoi diferite cursuri de perfecționare în deserturi internaționale și bucătărie vegană, gluten-free.

Zâmbetul oamenilor, dorința de a lăsa fiecărui client o amintire dulce, de a-i îndulci sufletul cumva – este ceea ce m-a făcut să continui.

Plăcerea mea este să creez rețete pe care apoi să le personalizez cu un design propriu și unic pentru fiecare client.

Pasiunea este condimentul cel mai folosit în deserturile mele!

"Împreună creăm amintiri dulci…"