BB Cakes

Bianca Făgădar – dedicație constantă

Drumul Biancăi, alias BB Cakes, este pavat de dulciuri, deserturi și o pasiune neîmblânzită pentru perfecționarea acestora.

 

O escapadă în Spania s-a transformat într-o călătorie de autocunoaștere; Bianca a descoperit că adoră domeniul cofetăriei și vrea să exceleze în crearea deserturilor, așa că șederea s-a prelungit pe termen nedeterminat.

 

Cu aceste gânduri în minte, aceasta a urmat cursuri de Baker, Cake Designer, Patiser, Cursuri pentru Prăjituri Vegane și Modelajul Pastei de Zahăr. Pe lângă asta, Bianca a terminat 3 Masterclass-uri Entremets, care au format-o în ceea ce privește tehnica mousse-urilor, ce aduc astăzi zâmbetul pe buzele clienților ei.

 

După acestea, Bianca a practicat cele învățate, sub atenta supraveghere a unuia dintre cei mai buni Pastry Chef ai Spaniei. Între timp, ea și-a delectat vecinii cu rețetele ei în continuă schimbare, persoane care au continuat să o încurajeze spre a-și urma visul.

 

De-a lungul timpului, Bianca a modificat și perfecționat rețetele faimoaselor deserturi pe care le oferă clienților, lăsându-și amprenta asupra modalității de preparare a fiecărui desert. 

 

Printre acestea se numără și micuții macarons asupra cărora a stăruit un întreg an, pentru a se asigura că este responsabilă de cele mai bune deserturi. Nu a încetat niciodată să țintească spre mai bine și a fost cel mai mare autocritic. 

 

Înarmată cu un amalgam de informații și practici premium, a deschis laboratorul de cofetărie, care avea să fie prima formă BB Cakes pe care o știm astăzi.

 

Această imagine a cofetăriei a prins contur după ce a început să lucreze cu candy bar-urile pentru nunți, botezuri și diverse evenimente, precum și crearea torturilor unice, personalizate pe preferințele clienților săi – aceste activități au stat la baza îndrăgitului BB Cakes de astăzi. 

 

Ceea ce o face pe Bianca să meargă înainte chiar și în perioade dificile, este obiectivul pe care aceasta și l-a setat, și anume păstrarea standardelor calitative în ce privește deserturile și prepararea lor, precum și dezvoltarea și francizarea cofetăriei îndrăgite de noi, pentru ca tot mai mulți oameni să se poată bucura de minunatele deserturi BB Cakes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *