BB Cakes

Macarons de vis

Proveniți din Italia, de la denumirea “maccarone”, aceștia au fost în strânsă legătură cu 

făina de migdale și prepararea pastelor celebre italienești.  

 

Perfect rotunzi, cu o crustă la exterior și un interior care se topește în gură, macaronșii sunt pur și simplu o întruchipare a eleganței și a rafinamentului. Pe lângă asta, acest desert este potrivit pentru orice dietă, neavând gluten în componență, datorită folosirii făinei de migdale.

 

Rețeta de Macarons a suferit schimbări de-a lungul timpului, ajungând astăzi să fie perfecționată timp de un întreg an, de a noastră Bianca Făgădar.

 

Fără să se lase deznădăjduită de rețete care nu au funcționat, Bianca a dat frâu liber creativității și a continuat să îmbunătățească rețeta de macarons, care astăzi a ajuns la tine cu atât de multe arome, texturi și gusturi minunate.

 

Procesul de preparare al acestor mici delicii nu pare complicat la prima vedere, dar te asigurăm că necesită atenție și precizie foarte ridicate!

 

De la alegerea ingredientelor de calitate premium, la îmbinarea perfectă a cantităților precise, am putea spune că prepararea macarons se dovedește a fi foarte dificilă. 

 

Improvizațiile nu își au locul în această rețetă, iar Bianca ne face clar acest lucru. 

 

Pentru toate momentele în care ai poftă de ceva dulce dar ingredientele sunt greu de găsit sau de slabă calitate sau pur și simplu nu vrei să aștepți în fața cuptorului, hai la BB Cakes. 

 

Te așteptăm cu macarons perfecți, cu toate aromele tale preferate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *